vhg branchevereniging

Onderhoud bedrijfstuinen

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. En in die eerste indruk speelt de groene ruimte rondom het bedrijf een essentiële rol. Steeds meer kleine en grote ondernemingen hebben dat begrepen en kloppen aan bij Hoveniersbedrijf de Moes voor een offerte of een onderhoudscontract.

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud op offerte basis

Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw tuin. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij u dan een offerte doen toekomen.

Kwartaal abonnement

Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.

Jaarrond abonnement

Maandelijks in het groeiseizoen   een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven. Onderhoud van het gazon vindt wekelijks plaats.

 

Uw tuin, onze zorg alle seizoenen door

Wist u dat...
 
Hoveniersbedrijf de Moes ook uw tuinfeest van A to Z kan verzorgen. Denk hierbij aan tenten, tafels, verlichting en al het andere wat er bij een feest komt kijken.