vhg branchevereniging

Onderhoud

 Het onderhoud van de tuin is voor de één pure ontspanning maar voor de andere een vervelende klus. Toch is het onderhoud van uw tuin van groot belang om ervan te blijven genieten. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf de Moes biedt haar klanten onderhoudscontracten aan ( zie onder ) Deze onderhoudscontracten worden samengesteld naar de wensen van de klant en tuin.

Mocht u vragen hebben over deze contracten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan een passende offerte voor u opmaken.

 

  

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud op afspraak

Bij deze onderhoudsvorm bepaald u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon een email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw tuin in, en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

Onderhoud op offerte basis

Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw tuin. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij u dan een offerte doen toekomen.

Voor- en najaarsabonnement

Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, 2 keer per jaar, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders.

Kwartaal abonnement

Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.

Jaarrond abonnement

Maandelijks in het groeiseizoen   een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven.** Onderhoud van het gazon vindt wekelijks plaats.

 

Uw tuin, onze zorg alle seizoenen door

 

 Wist u dat.......

Hoveniersbedrijf de Moes ook al uw tuingereedschap kan leveren.